Welcome to the Shepherds' Conference

The Inerrancy Summit March 3–8, 2015 at The Master's Seminary

Thank you for attending

Information on next year's Shepherds' Conference will be coming soon.

General Sessions are now available on Vimeo. Watch Now

Conference Schedule

All times (GMT-08:00) Pacific Time. Sessions made available via Live Stream:

7 am Registration
10 am Watch Video General Session 1 John MacArthur
11:30 am Break (15 minutes)
11:45 am Watch Video General Session 2 Alistair Begg
1 pm Lunch (2 hours) - Chipotle or
Lunch Seminar Session (1:15 pm): Singing the Faith Keith Getty, T360
3 pm Watch Video General Session 3 R.C. Sproul
4 pm Break (15 minutes)
4:15 pm Watch Video General Session 4 Stephen Nichols
5:30 pm Dinner (2 hours) - Available Food Trucks
7:30 pm Watch Video General Session 5 Ligon Duncan
10 am Watch Video General Session 6 Miguel Nuñez
11:15 am Break (30 minutes)
11:45 am Watch Video General Session 7 Carl Trueman
1 pm Lunch (2 hours) or
Lunch Seminar Session (1:15 pm): Expressing Our Worship Through Hymns Philip Webb, T360
3 pm
The Final Word
Dick Mayhue, T370
Dual Authorship and the Doctrine of Inerrancy
Matt Waymeyer, T360
God’s Fugitive
Steve Lawson, Worship Center
Unearthing the Truth
Michael Grisanti, T270
Where Old Meets New
Abner Chou, T260
Letting the Lion Out of Its Cage
Michael Vlach, Chapel
Spanish Track
Luis Contreras, H223–224
Russian Track
Alex Gurtaev, H221–222
4 pm Break (30 minutes)
4:30 pm Watch Video General Session 8 Ian Hamilton
5:30 pm Dinner (2 hours) - Available Food Trucks
7:30 pm Watch Video General Session 9 Mark Dever
10 am Watch Video General Session 10 Steve Lawson
11:15 am Break (30 minutes)
11:45 am Watch Video General Session 11 Gregory Beale
1 pm Lunch (2 hours)
3 pm Watch Video Inerrancy Q&A
4 pm Break (30 minutes)
4:30 pm Watch Video General Session 13 Derek Thomas
5:30 pm Dinner (2 hours) - Available Food Trucks
7:30 pm Watch Video General Session 14 Albert Mohler
10 am Watch Video General Session 15 Sinclair Ferguson
11:15 am Break (30 minutes)
11:45 am Watch Video General Session 16 Iain Murray
1 pm Lunch (2 hours)
3 pm
Tough Texts and Problem Passages
Bill Barrick, Chapel
Misquoting Jesus?
James Mook, T360
The Public Reading of Scripture
Austin Duncan, T270
The Ground and Pillar of the Faith
Nathan Busenitz, Worship Center
Has God Really Said?
Brad Klassen, T370
The Danger from Within
David Farnell, T260
Spanish Track
David Robles, H223–224
Russian Track
Alex Kolomiytsev, H221–222
4 pm Break (30 minutes)
4:30 pm Watch Video General Session 17 Kevin DeYoung
5:30 pm Dinner (2 hours) - Available Food Trucks
7:30 pm Watch Video General Session 18 John MacArthur

Saturday 3/7

Sunday 3/8

Local Attractions & Activities 8:30 & 10:30 am The Lord’s Day at Grace Community Church

About the Conference

The mission of the Shepherds’ Conference is to provide the opportunity for men in church leadership to be challenged in their commitment to biblical ministry and to find encouragement as together we seek to become more effective servants of our chief Shepherd. Visit the inerrantword.com website for more information on this year's topic.

Video

FAQ

Key Tips

Ministry Connections

Feel free to contact us

Grace Community Church
13248 Roscoe Blvd.
Sun Valley, CA 91352
818-909-5500

Conference Updates

Sign up to receive our latest news and updates by email.